Säljsupport: 0764458895

Sälja bil?
Svar inom 2h!

Fyll i värderingsformuläret för att sälja din bil! Vi svarar på alla som vill sälja sin bil till oss inom 2h! Vill du inte vänta? Ring oss: 0764458895

Utbetalning

När du har valt att sälja din bil till oss så får du betalt direkt på plats! Att sälja sin bil ska gå snabbt och smidigt!

Hos dig!

Det är du som ska sälja bilen, men det är vi som vill köpa den, så då kommer vi såklart dit bilen står! All transport och pappersarbete sköts av oss!

Smidigt

Vi på Hasses Bilcenter tycker att det ska vara lätt för dig att sälja din bil. Därför sköter vi allt från första kontakt tills dess att pengarna är på ditt konto!

Hur går det till?

Kolla in artikeln så förklarar vi hur det går till att sälja bil hos oss!

Om oss

Sälja bil med Hasses

Genom att sälja din bil till Hasses Bilcenter i Uppsala får du pengar på kontot så snabbt och smidigt som möjligt, vi vet att många inte har tid att själva sälja sin bil då man måste hålla på med att lägga ut, fotografera och marknadsföra sin bil, samtidigt som man själv måste hålla kontakt med köpare, boka in tid för eventuell provkörning e t.c. 

Tid är pengar som man brukar säga, därför sköter vi allt från första kontakt! Allt du behöver göra är att fylla i formuläret, sedan kontaktar vi dig med en offert! När du bestämt dig för att du vill sälja din bil till oss så bokar vi in en tid då vi kommer ut till dig, plockar upp bilen och betalar ut pengarna direkt till ditt konto!

Psst, vi finns i andra städer förutom Uppsala! Klicka här

Hasses Bilcenter Inköpsansvarig

Abdi Ahmed

Inköpsansvarig

[email protected]

076 44 58 95