Säljsupport: 0764458895

Hasses Bilservice

Reparation

Vi utför reparationer på alla bilmärken och modeller.

Service

Dags för service? Kontakta oss direkt!

Rostlagning

Vi åtgärdar all rost, litet som stort!

Öppningserbjudande

Däckbyte endast 150:-

Hasses Bilservice i Storvreta

Välkommen till Hasses Bilservice i Storvreta, vi har lång erfarenhet av reparation och service av många olika märken. Däckservice, Hjulinställning, oljebyte, service, kamremsbyte och mycket mer!

Kika på våra tjänster för mer information och priser. Behöver du hjälp med något som inte finns med? Kontakta oss på Hasses Bilservice i Storvreta så ser vi över ditt ärende!

Tjänsteutbud

Här finner du vårt utbud av våra vanligaste tjänster, behöver du hjälp med något annat? Kontakta oss så hjälper vi på Hasses Bilservice dig att hitta en lösning!

Byte av lampor

99,00 - 490,00kr

Vi byter ut trasig belysning på din bil. Lampor för vägbelysning byts alltid ut samtidigt på vänster och höger sida för maximalt ljus och säkerhet.

Bromsar

300,00 - 995,00KR

Bromsar är något du varken vill eller får vara utan. Misstänker du fel i bromssystemet, låt oss undersöka funktion och slitage.

Felsökning

549,00KR

Elektronisk felsökning

Felkodsavläsning med hjälp av diagnosverktyg.

Radering av felminnet (sporadiska fel eller efter reparation)

Mekanisk felsökning

Visuell inspektion av felkällan

Provkörning vid behov

Längd 30 minuter.

Offert för att åtgärda konstaterade fel och behov av reparation eller service.

AC

495,00 kr

Vi kontrollerar din klimatanläggning - samt vid behov ger dig en offert om något behöver åtgärdas. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv.

Bas service

1,199kr

Inkluderar olje- och filterbyte med upp till 4 liter kvalitetsolja och en komplett genomgång av din bil utifrån 25 kontrollpunkter!

Oljebyte

999kr

Boka oljebyte för bara 999 kr med påfyllning av upp till 4 liter kvalitetsolja, montering av nytt oljefilter och nollställning av oljeindikator.

Däckbyte

199kr

Dags att byta däck? Vi kontrollerar så att dina däck har rätt lufttryck, bra mönsterdjup och en jämn slitagebild. Vi passar även på att se över vanliga slitagekomponenter som exempelvis bromsklossar och bromsskivor. Om något behöver åtgärdas får du med dig ett kostnadsförslag. Bekvämt och enkelt!

Kamrem

2,950 - 4,995kr

Kamrem byts enligt intervall medan kamkedja förväntas hålla motorns hela livslängd. Tyvärr slits även kedja, drev och löpskenor numera mycket snabbt, bland annat till följd av trenden med långa serviceintervaller. Kamrem eller kamkedja? Kontrollera eller byt, båda orsakar vid överkuggning stora och dyrbara följdskador

Bromskontroll

99kr

9 av 10 bilägare vet inte om deras bromsar är säkra. Få en professionell bedömning av dina bromsar till ett rekordlågt pris - bara 99kr

Rostlagning

Kontakta oss för en offert redan idag!

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig!

Logotyp för Hasses Bilservice i Storvreta

Kontakta oss